avocat Alice Strecheanu › Tools — WordPress


avocat Alice Strecheanu › Tools — WordPress.

The URI to TrackBack this entry is: https://avocata.blog/2008/12/05/avocat-alice-strecheanu-%e2%80%ba-tools-%e2%80%94-wordpress/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 comentariiLasă un comentariu

  1. Buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns. Suntem intr-un partaj judiciar cu cea de a 2-a sotie a tatalui meu. S-a amanat de 3 ori din diferite motive. Urmatoarea data ne-a chemat pentru a fi audiati, dar nu inteleg de ce trebuie sa fim audiati daca la mijloc este impartirea unei mosteniri, sau poate fi alt motiv? Parata nu vrea sa plece din apartamentul tatalui meu care i-a apartinut in intregime, chiar daca aceasta detine un alt apartament unde are si adresa din buletin, apartament care l-a cumparat impreuna cu tatal meu dupa casatorie( bun comun ). Parata a venit cu o hartie scrisa de mana precum ca tatal meu a ramas cu foarte multe datorii dupa deces. Noi am descoperit ulterior un cont bancar cu o suma foarte mare care acoperea toate „datoriile” tatalui meu, bani pe care parata i-a sustras dupa decesul acestuia, cont pe care nu l-a declarat in instanta, dar am facut-o noi ulterior. As vrea sa stiu in ce situatie ne aflam(eu si sora mea) fiind singurii copii ai defunctului si parata cum raspunde in fata legii si ce drepturi are.

    Apreciază

  2. Mentionez ca sora mea a suferit un accident vascular si nu poate vorbi, deci nu poate fi audiata. In cazul asta ce se poate face? Va multumesc frumos si sa va dea Dumnezeu sanatate.

    Apreciază

  3. Buna ziua!

    Va contactez in legatura cu o mica nelamurire:
    Doresc sa imi infiintez un ONG care sa ofere traininguri gratuite tinerilor de liceu defavorizati. In paralel, doresc si infiintarea unei firme care sa ofere aceleasi servicii, insa contra cost, tinerilor de liceu care isi permit serviciile mele de training.
    Este posibil sa tin cele doua persoane juridice in paralel?
    Va multumesc!

    Cu respect,
    Ioan Alexandru Rusu

    Apreciază


Lasă un comentariu